Muziektips voor thuis of in de klas week 7

Ha kids!

Jullie mogen af en toe weer naar school, maar ik nog niet 😉 Dus ik geef weer elke week een paar leuke tips om thuis (of in de klas) met muziek bezig te zijn. De meeste tips van deze week komen uit eigenwijsdigitaal. Daar log je thuis in met gebruikersnaam lente en wachtwoord muziekles.

KLEUTERS: Voor jullie een linkje naar een leuke les met ochtendgymnastiek en allerlei leuke filmpjes en opdrachtjes. En ik heb nog een leuk liedje in het Gronings over Gimmestiek… LES WAKKER WORDEN         GIMMESTIEK

GROEP 3 en 4: Voor jullie een muziekles over een boom waarin gebakjes, dropjes en chocola groeien… DROOMBOOM

GROEP 6 en 7: Voor jullie een les met heel veel leuke filmpjes en weetjes over snaarinstrumenten. De experimenten met elastiekjes of touw kun je thuis uitproberen, misschien kun jij zelf wel een snaarinstrument maken! LES SNAARINSTRUMENTEN

GROEP 7 en 8: Voor jullie een les met heel veel leuke filmpjes en weetjes over blaasinstrumenten. De experimenten met flessen, buizen of rietjes kun je thuis uitproberen, misschien lukt het jou zelf wel om een blaasinstrument te maken! LES BLAASINSTRUMENTEN