week 5 muziektips voor thuis

KLEUTERS: Ben jij ook zo veel buiten geweest deze zonnige weken? Heb je al geluisterd welke geluiden je hoort als je in het bos of in het park loopt? Ik heb vooral heel veel vogeltjes gehoord. Maar als je goed luistert… kun je nog veel meer horen! Als je deze link volgt kom je bij een hele leuke les met geluiden uit de natuur.

GROEP 3 en 4:  Voor jullie heb ik deze keer een superleuk bananenlied! Als je deze link volgt, vind je een hele les waarin het liedje wordt aangeleerd.

GROEP 5, 6, 7, 8: Hoe vind jij het om al zoveel weken niet naar school te gaan? Ik vind het zelf best saai dat ik geen les kan geven. Ik mis de energie van ritmes of bewegingen doen op muziek, ik mis het samen zingen. Ik mis vooral jullie, jullie enthousiasme, jullie ideetjes en zelfs jullie lawaai! Mijn collega Bart uit Limburg heeft een hele leuke muziekles voor jullie hierover. Wie daarna nog flink aan de slag wil met zingen kan deze link volgen naar hele goede online zanglessen.