4e week muziektips voor thuis

Als ik bij jullie in de klas ben, werken we vaak met het digibord. Alle liedjes en lessen van het digibord kun je nu ook thuis bekijken. De gebruikersnaam is lente en het wachtwoord is muziekles. Volg hier de link naar www.eigenwijsdigitaal.nl en kijk maar eens of je een liedje of opdracht uit de muzieklessen terug kunt vinden en laat het horen aan iemand anders!

Voor kleuters zijn de berenliedjes heel erg leuk voor deze tijd.

Groep 3/4 kent het liedje van Koning Salassi al heel goed.

Groep 5/6/7/8 kennen het liedje van de Ford heel goed. Ik denk dat jullie nog veel meer opdrachten en liedjes terug kunnen vinden. Een bruikbare opdracht voor deze tijd is om een afspeellijst te maken met muziek waarbij jij goed met schoolwerk bezig kunt zijn. Dan moet je eerst goed bedenken welke muziek jouw helpt om je te concentreren. De uitleg bij deze opdracht vind je hier.