3e week muziek thuis met juf Maria

We gaan nog een paar weken door met thuis school, dus ik heb hier weer nieuwe leuke muziektips voor jullie…

KLEUTERS: Ik ben zo blij dat de zon zo vaak schijnt! Ga jij ook zo graag naar buiten? Ín de vijver bij mijn tuin heb ik al heel veel kikkers gehoord en gezien. Voor jullie 2 leuke liedjes over dieren die ik in mijn tuin vaak zie!

Kikkers

Kriebelbeestjes

GROEP 3 en 4: Jullie mogen lekker gaan drummen op tafel! Klik op deze link Drummen met Chris, doe mee en kijk hoever je komt met de filmpjes. Ze worden steeds moeilijker! Leer je liever een liedje over drummen? Oefen dan mee met het liedje uit dit filmpje.

GROEP 5, 6, 7, 8: Drummen! Als je deze link Drummen met Chris volgt, kom je bij een heleboel instructiefilmpjes met drumritmes die je op tafel mee kunt doen. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt! Je begint bij stap 7, want ik denk dat jullie dat makkelijk kunnen 😉 Ik ben benieuwd hoe ver jullie komen!